Monday, September 10, 2007

Yum yum....

Apalah, main teka2 ouls tak adventurous langsung.... oklah, tanpa melengahkan masa, lagi, mari kita saksikan jawapannya..... silakan akak amoi...

Xie xie Laman, uols dah tau jawapannya?









Kita skroll ke bawah lagi.....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.










Tak lain tak bukan....... SNAILS!!! SIPUT B@B!! Setiap kali musim hujan, this tribe ppl nie suka hati sebab akan ada juadah sedap menanti mereka..... yum.



















4 comments:

Layman's Garden said...

Heh heh heh x adventerous eh.... bagilah clue binatang... Hey, Laman boleh lah export... banyak dok nampak kat fp... hihihi
(Kembang la eh ckp topic ni tp theyols tu sedut ke or dah di korek oleh chef?)

Layman's Garden said...

Comei adik juruhebah tu.... sweet!

yt said...

laaaa...siput khinzir kah...

hang pernah makan x laman? camne rasa texture daging dia ek? mesti ada elastik sikit kot. tp apa nk heran, nama glamer french dorang tu kan escargot. kat restoren cozy corner ampang park pun ada jual siput ni...

tapi, depa ni kalu takat mkn2 kat laman tu satu hal.. tak larat hasil kumbuhan depa yg sepah merata, pastu siap ada trail lendir habih melekat kat dinding n tiang tu yg paling nak marah tuh

yt said...

errr...hasil kumbuhan? he..he.. kumbahan kot hik hik..