Tuesday, September 4, 2007

Setahun yang lalu....














Huahuahuahua..... actually dah siap taip satu entry kat ofis tadi, tapi dek nak bergegas balik sebab nak elak hujan, terlupa plak nak transfer ker pen-drive, so, kita tengok jer lah dulu gambar laman depan g di-snap pada bulan Oktober, 2006. Tak banyak perubahan sangat kalau dibandingkan ngan sekarang.... gambar sekarang? hehe, kena tunggu jap sebab selalu jer hujan these few days, susah nak snap2.

2 comments:

yt said...

spot nih kalu lepak sambil bbq syiok nih...
itu nmpk mcm ada tiang ada benda 4segi tu apa?

Layman's Garden said...

Keladi yg bawah pokok mangga tepi pagar daun kuning satu tu kecik lagi.. sekarang besar dah kan..
Cantik mature garden sesuai masuk Laman Impiana.. Letaklah stepping stones comel2.. Yg ada reflexology tu ke.. Lily yg bunga dah mati tu warna apa? Brapa upah uols kpd grass cutter tu sekali kerja?