Monday, September 10, 2007

Gambar lagi....

Hehehe.... entri bergambar yg tak berkenaan laman gua..... takpe tukar selera sekali skala yer... Dah bersedia menyambut kedatangan bulan puasa? Kat negara jiran kita dah bersiap sedia dah, hah, kat tv dah banyak iklan2 n promo pasal bulan puasa nie....










Last pic tu takde kaitan ngan puasa, saja jer nak tunjuk mbak Dorce malan ulam-ulaman..h.ehehe... tu pucuk gajus kan? Setiap kali tgk show beliau, "Dorce jalan-jalan", time dia makan tu paling best, penuh selera dia makan....
Layman; Kan, boleh start snail hunting kat backyards, siap kat paket nanti print organic snails, pesticide free..hahaha.... Comei? tu boleh masuk kategori veteran dah, kat Taiwan, mostly skrg newscaster semua kena cantik2, as this si stepping stone for them to enter the entertainment business, ada yg jadi host, jadi pelakon, model, etc. Tapi waktu prime time, 7pm, masa tu waktu otai2, semua yg dah berumur dah..hehehe....
Yt; Tak pernah makan lagi, tapi ada jual yg dalam tin, tapi siput laut lah, masa ada makan besar, biasanya akan dimasak ngan brocoli, carrot, timun laut, tu semua, yg tu gua tak suka, rasa tak sedap , a bit rasa cam air laut, bau2 seafood. Yg siput tu pun selalu bertengkek kat helikonia sepit ketam tu, setiap kali kalau nak kerat a few to buat gubahan tu, mesti kena bersihkan bahan kumbahan yg melekat tu.

9 comments:

yt said...

rajin hang tgk channel jiran ek?
tu mbak dorce tu ada gaya our prog "walk2 find food" presenter yg sekali sedut air senapas 3/4 gelas habis tu kah? eee...gua x ske tul tgk..huduh tau. mcm x pernah jumpa air sedap je..

Layman's Garden said...

Itu sudah otai? Patut lah comei.. Bagi satu yg lagi comei yg Laman ada hati ker... nak tengok.. Mbak tu wajah commonner/layman betul.. x glamer lansung, x macam local punya.. Kalu sini dikatanya xde package.. Hampes mentaliti kita. Baiklah theyols tu. Tang makan berselera, tu di upah kot suruh berlakon cam tu.. sesuailah dgn konsep...

Layman's Garden said...

you have been tagged "1 Million Galore"! :-D See Post 7 September - Bakpa la dia backdate sbb saya buat draft & tinggal ....

Anonymous said...

Самое обычное лицо может быть удивительно красивым, если оно освещено внутренним светом.

Anonymous said...

Спасибо за Ваш труд!!

Anonymous said...

Ну, вот… так всегда: сначала все путем, а потом пошло-поехало…

Anonymous said...

А есть, какая нибудь альтернатива?

Anonymous said...

Сколько примет кошмар, замучишься все соблюдать

Anonymous said...

спасибо