Friday, August 29, 2008

Thursday, August 28, 2008

Wednesday, June 25, 2008

Monday, June 23, 2008

Wednesday, October 3, 2007

Close Shop

BLOG DITUTUP!!!


sebab, pindah rumah mah, hehehe.... silalah ke http://halamangua.fotopages.com

pesta air mata...


Hehe, Bunda Dorce last week pergi melawat pusat penempatan anak2 jalanan & pengamen(?), rumah org2 tua, dan penjara wanita. Masa kat pusat anak2 jalanan nie, interview2, nyanyi2, sampailah masa bunnda menyanyikan “Gelang si paku gelang” tu, hah, semua dah mengalir airmata sebab semua nak pulang, tapi uang ngak ada, mereka nie semua mencari rezeki di jalanan, minta sedekah, menyanyi di jalanan, tapi kena tangkap masa operasi. Then yg pic last sekali tu, bunda interview dua budak nie, yg baju belang2 tu kena tangkap masa dia sedang tidur kat tepi jalan, dia kata mak dia sakit. Then budak sebelah tu siap cakap bapak budak tu suka minum, waduh, sedih mendengarnya... Bunda then adalah komen yg mereka2 nie cari rezeki halal, tapi kena tangkap, yg mereka2 yg korup, masih bebas di luar sana.














Perjalanan di teruskan ke rumah org tua nie, nampak bersih dan terurus jer kan, so bunda bagi2 lah some $$, then bagi sejadah n kain sarung, then intervew lagi, nangis2 lagi, then nyanyi2 utk menghiburkan hati mereka.









Pada sebelah malam, pergilah ke pusat tahanan wanita, siap bawa ustaz bagi ceramah, then nyanyi2, n berpesta airmata lagi..... tu jer.
















*I admit i shed a few tears when she interviewed the kids n the old folks.