Monday, September 17, 2007

One million tag


Oh ya, hampir telupa dah pasal tag millions tu,

hmmm, kalau dah ada $$ sebnyk tu, of coz pertama2 langsaikan hutang PTPTN, agih2 to my parents n siblings, renovate rumah, buy some land to make it an orchard, the rest, simpan kat bank lor. Charity tu, kalau ada org approach or came across kat mana2, then will sedekah some lor. *some “evil” thoughts just came across my mind, hehe, if there's any reality singing competition show, i'll make sure i'll vote mati-matian for the worst singer ever, biar mereka rasakan, buat lagi singing competition cam nie, muahahahaha.....

3 comments:

Layman's Garden said...

Keh.. keh.. keh... Laman nak vote worst ones? u know what, they'll just take ur $$ but then, still, they'll win the ones the want.... itu suma org tau.. x de ke some charity "Save the insects" .. huhuhu

yt said...

lorr..ada loan ptptn kah?

beli tanah buat farm wud b a great idea. tanam kundur byk2, tnm tembikar ke.. kalo x tanam dragon fruit. dgr cite ada co. besar dari sini bersungguh2 ternak buah naga kat sana, utk buat wine. katanya wine dari buah naga kualitinya setanding dgn wine anggur dari eropah

yt said...

ehhh...tanam tembikai lah

tanam tembikar tu..kes labu peram *LOL*