Wednesday, August 1, 2007

View from the top....

Errr, habislah, ,takde idea apa nak di tulis, so gua boh gambar pemandangan dari tingkap bilik atas yer. Bilik nie dulu bilik tidur akak gua. Tapi masa kecik2 pernah berkongsi bilik ini, best bilik nie sebab cun2 diteduhi ngan pokok kuini nie, then waktu pagi, sure akan dengar burung2 pipit bercicicit tanpa henti.... Sekarang bilik nie dah jadi guest room dah...... Eh, baru tersedar, apasal cerita pasal bilik tido yer..heheheh, ,oh ya, nie lah sebahagian pemadangan bahagian depan laman. Gambar lain gua post kan di posting lain yer...sementara itu, check this out, jeles lah tgk laman dia, mmg kemas dan terjaga rapi. http://x-xis.blogspot.com/2007/07/to-whom-it-may-concern.html

yt; maybe pokok tu kurang menyerlah kat tempat uols. Yup, it the desert rose, kan suatu masa dulu mmg demam tanam desert rose nie, makcik gua yg sorang pun ada tanam banyak, tapi sekarang tinggal satu pasu jer, tu pun cam nyawa2 ikan jer..hehehehe....
Edoras; Hehe, baru menceburi bidang nie tak sampai sebulan pun, newbies lagi, nak low-profile sket..hehehe....
Layman's: Kan, seksi sangat posing tu, kalau buat poster ker, kalendar ker, sure kena ban hahahaha.... oh ya, GardenAsia, majalah tu susah nak dapat kat sini, pernah juga membeli majalah tu, cuma sayang lah, setahun cuma beberapa kali jer di publish. Kulit telur tu ,
tak di blend or ramas, just its original shape, kalau pecah setengah, cam tu lah di letak kat tepi orkid tu. Haiyo, i preffer facing east lah, petang2 tu mmg lah teramat panas, bilik gua masa tu mmg cam dalam oven jer, even the table kalau tersentuh, boleh terasa kehangatannya, even gelang getah boleh cair i tell u....
Shnrianna; Aok, mbiak Sarawak juak tok...hehehe...





3 comments:

yt said...

eyyy..what a coincidence. gua pun baru je post pic view dari tingkap bilik tido gua. nice eh..bunga kuini tu penuh je..

eh! ada satu my fren kata, blog ni, yatt's habitat n layman's balik2 org yg sama gak komen ha..ha.. well...i guess i buat blog tu pun sbb uols la...

Layman's Garden said...

Cantik nya pemandangan tingkap & tingkap as well. Very near to nature gitu.... Suara2 burung tu lah terapy sakan, wooo nak gi sarawak lah... blog xis tu ok lah kan... a magazine type laman... tp i prefer uols nya lagi... ada ciri2 natural garden.. Tu laa pokok kinin ada dahan mati i thought that was dedalu.. i pun ada desert rose tu... nantilah i postkan tp nak cari similarity sesuai nak padankan dulu..

Anonymous said...

buy tramadol cheap online buy tramadol c.o.d saturday delivery - just pills order tramadol online