Monday, July 23, 2007

hmm...

Hmm, heran lah, apasal klik kat gambar yg previous posting tu tak enlarge...... now try to upload kat entry nie. Akak Layman, nie bunganyer, senang nak jaga, tapi it will "merebak" dgn pantas, it will took over all the spaces available, but then its a good thing too, rumput tak tumbuh sangat kalau the land dah kena take over by this plant. Then bunga nie kat waktu petang jer akan berkembang, dan have a very light hint of sweet smell.


2 comments:

Layman said...

Aaah i cam this one tp scented masa magrib... he he he ada hantu.. actually most scented flowers smells strongly masa magrib notice x? And i see galanggal uols lebeh tinggi dari the store... Belakang, ada rumah minang lagi.. a rare sight & Laman u pun ada pokok pinang... sedang berbuah tu..

yt said...

waahhhh...kagum la gua dgn cara puan layman membelek halaman si Laman